在线客服系统

VSPZ Auto Parts Meets

Dadi perusahaan abad-lawas
sirah_bg

Kabar

  • Pasar mobil penumpang ing Eropa

    Pasar mobil penumpang ing Eropa

    Eropa, kalebu Uni Eropa, Inggris, lan negara-negara anggota Asosiasi Perdagangan Bebas Eropa, kira-kira siji saka papat saka kabeh registrasi mobil penumpang anyar.Benua iki minangka papan kanggo sawetara produsen otomotif paling gedhe ing donya ...
    Waca liyane
  • Sugeng ing housewarming perusahaan VSPZ

    Sugeng ing housewarming perusahaan VSPZ

    VSPZ minangka perusahaan manufaktur profesional sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.Sawise pirang-pirang taun pembangunan, wis mbentuk operasi grup.Ana Shandong Wo Si Huo Te Machinery Equipment Co., Ltd. lan Shandong Vostock Auto Parts Co., Ltd. Ing tanggal 1 Mei 2021,...
    Waca liyane
  • Arah utama industri bantalan otomotif ing mangsa ngarep

    Industri bantalan otomotif wis ngalami pembangunan meh satus taun, lan tren masa depan utamane ing arah ing ngisor iki: (1) Ningkatake kualitas bahan mentah: Kanthi ngontrol lan ningkatake kualitas bahan mentah, kayata nggunakake gelar baja anyar. , bahan anyar, ...
    Waca liyane
  • Manajer umum perusahaan VSPZ ngunjungi pelanggan suku cadang mobil Belarus kanggo menehi panuntun teknis sawise-sales

    Manajer umum perusahaan VSPZ ngunjungi pelanggan suku cadang mobil Belarus kanggo menehi panuntun teknis sawise-sales

    Tanggal 15 November 2021, sawise trip telung wulan menyang Belarus lan karantina sewulan, bos perusahaan VSPZ Zhai Xilu mimpin tim sawise dodolan bali menyang kantor.Amarga pengaruh epidemi, perjalanan iki rada bumpy, Dheweke nemoni akeh pasang surut, nanging ...
    Waca liyane